Toate expresoarele vandute pe acest site
sunt SECOND HAND

Informatii utile:

- Expresoarele de pe acest site sunt SECOND HAND. Nu comercializez expresoare de cafea noi.

- Produsele aflate in oferta sunt pe stoc, aceasta fiind actualizata in timp real.

- Tara de provenienta: AUSTRIA (cumparate in mare parte de la persoane fizice, expresoarele au fost folosite in regim casnic; sunt achizitionate fie defecte, fie cu necesitatea unor reglaje sau decalcifiere, piesele nefunctionale fiind inlocuite in SERVICE cu componente noi).

- Aparatele de cafea NU au componentele crapate, fisurate sau lipsa (in cazul in care starea unui aparat este deteriorata, acest lucru va fi mentionat in chenarul anuntului si va avea un pret redus fata de un aparat care se prezinta in buna stare atat estetic cat si functional).

- Garantia oferita este de 6 luni de la primirea expresorului. In cazul in care, la primire, expresorul are defectiuni tehnice, se returneaza produsul, costurile fiind suportate la expeditor (nu pierdeti suma achitata pentru transportul initial).

*expresoarele nu se returneaza pe motive estetice. Vor fi trimise, la solicitarea clientului, poze si informatii solicitate.

TOATE expresoarele de cafea sunt verificate in service. De asemenea sunt facute reglaje, se schimba garniturile la aparatele care necesita acest lucru!

Livrare si plata:

- Transportul coletelor se face prin intermediul curierului rapid Fan Courier.

- Tariful / colet: 21 lei/ primul kg + 1 leu/kg suplimentar

*pentru un expresor de 11 kg se calculeaza: 21+10 lei = 30 lei

- Plata se face ramburs, la ridicarea coletului.

GARANTIE
- costurile de transport  vor fi suportate de catre client.
- trimiterea unui expresor in garantie se face dupa completarea cererii de service de pe site
- coletele pentru care nu s-a facut o cerere de garantie nu vor fi ridicate de la curierat. De asemenea nu vor fi ridicate coletele a caror plata este la destinatar si nu la expeditor - termenul de solutionare este de pana la 7-10 zile lucratoare
- decalcifierea NU este o dauna a aparatului care necesita service
- se vor percepe costuri suplimentare daca daunele aparatului sunt din cauza lipseu de mentenenta din partea clientului (aparatul nu a fost curatat la timp ceea ce a dus la alte daune ale aparatului)
Pasi pentru trimiterea in service:
1. Completarea cererii de service sau programare telefonica
2. Confirmarea cererii (clientul va fi sunat pentru confirmare)
3. Trimiterea coletului prin Fan Courier

Ultimele adaugate