• ORAR: L-V 8-17
 • Tel: 0371-780.781
 • Email: office@expresoarecafea.eu

Expresoarele vandute pe acest site sunt SECOND HAND,
exceptand cele care au inclusa inscriptia "Produs NOU"

 1. 1

  Informatii generale

  Provenienta

  - Expresoarele de pe acest site sunt SECOND HAND. Nu comercializam expresoare de cafea noi.
  - Produsele aflate in oferta sunt pe stoc, aceasta fiind actualizata in timp real.
  - Tara de provenienta: AUSTRIA (cumparate in mare parte de la persoane fizice, expresoarele au fost folosite in regim casnic; sunt achizitionate fie defecte, fie cu necesitatea unor reglaje sau decalcifiere. Piesele nefunctionale sunt inlocuite in SERVICE cu componente noi sau second hand reconditionate).
  - Aparatele de cafea NU au componentele crapate, fisurate sau lipsa (in cazul in care starea unui aparat este deteriorata, acest lucru va fi mentionat in chenarul anuntului si va avea un pret redus fata de un aparat care se prezinta in buna stare atat estetic cat si functional).

  Service

  TOATE expresoarele de cafea sunt verificate in service. De asemenea sunt facute reglaje, se schimba garniturile sau piesele defecte, la aparatele care necesita acest lucru!

  Garantie

  Garantia oferita este de 12 luni de la primirea expresorului. In cazul in care, la primire, expresorul are defectiuni tehnice, se returneaza produsul, costurile fiind suportate la expeditor (nu pierdeti suma achitata pentru transportul initial).
  *expresoarele nu se returneaza pe motive estetice. Vor fi trimise, la solicitarea clientului, poze si informatii solicitate.

 1. 2

  Transport si plata

  Transport

  - Transportul coletelor se face prin intermediul curierului rapid Fan Courier.
  - Tariful / colet: 21 lei/ primul kg + 1 leu/kg suplimentar (pentru un expresor de 11 kg se calculeaza: 21+10 lei = 30 lei)
  Majoritatea aparatelor de cafea nu depasesc 15 kg, astfel tariful maxim este de 36 de lei/colet.
  *pentru optiunea de deschidere de colet se percepe un tarif suplimentar de catre Fan Courier care va fi suportat de catre client - 5 lei/colet.

  Plata

  Plata coletului se va face la primirea coletului de catre dvs.
  *nu se percepe un tarif suplimentare pentru rambursul banilor.

 1. 3

  Garantie

  Bine de stiut

  - costurile de transport vor fi suportate de catre client
  - trimiterea unui expresor in service se face dupa depunerea unei cereri, fie prin formularul de contact de pe site, un email pe adresa: expressoare@gmail.com sau telefonic la numerele afisate.
  - coletele pentru care nu s-a facut o cerere de garantie NU VOR FI RIDICATE de la curierat. De asemenea nu vor fi ridicate coletele a caror plata este la destinatar si nu la expeditor - termenul de solutionare este de pana la 7-10 zile lucratoare
  - decalcifierea NU este o dauna a aparatului care necesita service
  - se vor percepe costuri suplimentare daca daunele aparatului sunt din cauza lipsei de mentenenta din partea clientului (aparatul nu a fost curatat la timp ceea ce a dus la alte daune ale aparatului)

  Pasi pentru trimiterea in service

  1. Completarea cererii de service, programare telefonica sau prin email
  2. Confirmarea cererii (clientul va fi sunat pentru confirmare)
  3. Trimiterea coletului prin Fan Courier